Hej, når du har fundet de vare du ønsker, så sender du mig en mail til Henningtimm@hotmail.dk med dine ønsker, jeg finder dine vare frem og vejer og sender dig en mail med samlet pris + porto, samt konto nummer, eller mobil pay, og du overføre pengene og jeg sender dine vare, er det en pakke og der er et track nummer, så mailer jeg dig dette track nummer, så du selv kan følge dine vare.

Du er selvfølge også velkommen til selv at hente dine vare.


Hvis du køber for mere end 300 kr og vejer under 10 kg, så betaler jeg portoen og køber du for mere end 500 kr og vejer under 20 kg, så betaler jeg portoen, men kun i Danmark.
En pakke lig med en handel, som betyder at vejer dine vare tilsammen mere end 20 kg og derved skal sendes som 2 pakker, så betaler jeg den dyreste pakke og du betaler selv den billigste, er din handel på mere end 1000 kr, og skal sendes som 2 pakker, så betaler jeg portoen for begge pakker osv.


Fortryder du dit køb, sender du varerne retur og jeg refundere pris + porto, dog betaler du selv retur portoen.


Jeg bliver tit spurgt om jeg køber samlinger, og her er svaret både ja og nej, jeg køber ikke samlinger med henblik på kommercielt videre salg, jeg køber samlinger med henblik på at opgradere min egen samling, som er enorm stor, og overskuddet skal jeg så af med igen, og det er det overskud du finder på denne side, derfor kan du hellere ikke finde alt, da jeg ikke køber det jeg ingen interesse har i.
F.eks. siger jeg stort set altid nej tak til Anders And, dels fordi jeg ikke samler på Anders And og dels fordi jeg ikke kan komme af med det igen.


For at kunne sende bedes I maile mig følgende, og helst sammen med bestillingen:


Navn
Adresse
Mobil nr, skal være uden mellemrum
Mail adresse


Når jeg mailer Track nr (pakke nr) til dig, så bliver alt mail korrespondance slettet, det gør jeg af 2 grunde, dels slipper jeg for register tilsynet og dels bliver min mail bakke ikke overfyldt.


I enkelte tilfælde gemmer jeg mail, og det er ved utilfredse kunder og hvis der er en tegneserie jeg ikke kan finde og skal vende tilbage, men mail med mango lister bliver ikke gemt, man må selv lede efter sine tegneserie, lidt sport skal der være i det🙂

Del siden