Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email 01-07-2016

Tobias

Jeg har købt et Anders And blad af Henning. Inden jeg købte bladet var Henning meget hurtig til at svare på mine spørgsmål via email. Jeg er meget positivt overrasket over bladets stand: Det er i samme stand som et blad, der lige er købt fra Egmont!!!
Jeg vil selv købe flere tegneserier hos Henning, når jeg finder nogle jeg mangler, og jeg kan varmt anbefale alle at købe tegneserier hos Henning

Email 23-06-2016

Kenneth Johansen

Henning er en god tegneseriehandler. Kan stærkt anbefales!

Email 30-05-2016

Jacob

Rigtig god service og hurtig forsendelse. Ingen problemer overhovedet. Kan kun anbefales :)

Email Hjemmeside 26-05-2016

Harald

Hej Henning!

Thanks from Germany for the Bessie-comics and the good contact.

Email 23-05-2016

Jens

Købte 20kg AA og 100 Basserne. Rigtig god service, hurtig svar på mails, hurtig levering og kvaliteten af bladene er som forventet.

Email 23-05-2016

Jesper

God Service, hurig forsendelse og en helt igennem god handel. Kan anbefales.

Email 21-05-2016

Mads

Hej Henning.Hvordan kommer man i kontakt med dig? Kan ikke finde hverken tlf eller email? :)

Email 19-05-2016

Thue Andersen

Køb af adskillige basseblade. Rigtig pris og høj kvalitet til prisen. Service i top, hurtig svar og forsendelse. Det rigtige sted at handle.

Email 10-05-2016

Kurt Thers

Har igen modtaget tegneserier der fuldstændigt svarede til det forventede. Pragtfuld side for en gammel tegneserienørd. Altid spændende at se om der er dukket nyt op.

Email 28-04-2016

Line

Jeg fik super hjælp, hurtigt og professionel vejledning fra Henning til bestilling af tegneserie til min kæreste og tegneserien er nu leveret i forventet stand (brugt, men ikke slidt) til kæmpe stor glæde! :-)

Helt sikkert anbefalelsesværdigt!

Email 10-03-2016

Christian Eriksen

Har købt Anders And blade fra Henning 2 gange nu. Og det er hver gang en god handel, hjælpsom og god service og høj kvalitet blade, der fuldkommen lever op til beskrivelsen og forventningerne. Anbefales igen herfra.

Email Hjemmeside 08-03-2016

Lars Skovmand

Vi kom lidt 'skævt' i gang, men alt endte godt og med en masse grundige svar på utallige spørgsmål fra mig om serier ikke mange kender til.

Email 07-03-2016

Tom

Jeg elsker Hennings historie om Fantomet, og den har i høj grad inspireret mig til at gå ud og finde de tegneserier, som jeg skilte mig af med som teenager.

Henning svarer altid hurtigt på henvendelserne, og han pakker altid tegneserierne forsvarligt ind.

Kun gode anbefalinger herfra.

Email 27-02-2016

Line Peteri

Tusind tak for en super god service. Min ven blev rigtig glad for bladene. Bedste anbefaling herfra!

Email 27-02-2016

Søren Ingvard Svenningsen

Hej Henning.

Hurtig levering,god kvalitet på bladene.Flot Udvalg.

Del siden