Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email 19-01-2017

Bo

Hentede en stor papkasse med blade og albums hos Henning. Alt var som forventet. Efterbestillingen, som kom med pakkepost var også helt ok og perfekt indpakket. Henning kan finde på at lokke en til at købe noget, man slet ikke vidste, at man manglede.
Det er en stor fornøjelse at handle med Henning.

Email 16-01-2017

Karen-Margrethe

Super hurtig handel med rigtig god service via e-mail, og bladede blev lagt i min postkasse dagen efter. Henning kunne endda henvise mig til en anden side, da jeg ønske nogle flere blade, som han ikke havde i sortimentet.

Email 12-01-2017

Henrik

Super handel, hurtig levering og god kvalitet af blade

Email 05-01-2017

Jesper

Super god og hurtig til at servicere og svare både mails og bestilling.

Email 01-12-2016

Peter Andreassen

En mand som sælger klatreudstyr bør man have tillid til; en mand som sælger tegneserier SKAL man have tillid til... at han har gode priser, klar i mælet, god til at svare hurtigt, det ønskede er som beskrevet og leverer som aftalt. Det gør Henning. Tak
for handlen...

Email 21-10-2016

Sigga

Meget tilfreds, både med handelen, og de gode råd til hvad min søn kan kaste sig over af tegneserier efterfølgende. Mange tak Henning :-)

Email 19-10-2016

John

Så har jeg købt endnu en gang hos Henning. Som altid hurtig ekspedition.

Email Hjemmeside 09-09-2016

Svend-Erik Otto

Læste din beskrivelse af dårlig lugt. Jeg har haft gode erfaringer med at putte blade/hæfter i en plastpose med NYE briketter og/eller spåner. Nogle få dage har haft en rigtig god effekt. Ps: Mangler stadig Ill.Klas. nr 117 :-)

Email 28-08-2016

Jonas

super god handel.... tilfreds med det hele og handler her gerne igen :)

Email 21-08-2016

Morten Knudsen

Fantastisk god og hurtig service... Jeg er overordentlig godt tilfreds med at handle hos Henning i hans tegneseriebutik...

Email 09-08-2016

Dina

Supergod service. Jeg skrev søndag aften og fik svar 4 minutter senere. Mandag blev mine varer sendt, og jeg modtog trackingnr. , og jeg modtog varerne tirsdag.

Email 05-08-2016

Maria Hansen

God og hurtig betjening, meget behagelig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Email 27-07-2016

Brian Büchner

Rigtig god service, både hvad angår hurtig fragt og svar på e-mail. Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste gang jeg har været forbi for at udfylde manglende "pletter" i samlingen.

Email 27-07-2016

Lene Hansen

Jeg har købt i 6 A And tillæg + et enkelt blad fra '89 med tillæg, som jeg har søgt længe efter. Rigtig god service, hurtig svar på mails, hurtig levering og kvaliteten af bladene er som forventet.

Email 20-07-2016

Erik Brinch

Jeg har købt et Anders And særhæfte.

Alt er over hvad jeg forventede.

Super vare, god kommunikation undervejs.

Jeg er ovenud tilfreds og håber jeg finder mere hos Henning

Del siden