Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email Hjemmeside 29-05-2015

Steffen Gerdes

Hej Henning

Tak for pakken i dag.

Fine indlæg med bladene.

Din LEGO-plakat på forsiden kommer ikke umiddelbart fra et ande-blad. Knights Kingdom var fremme i 2000, og der var ikke umiddelbart nogen LEFO-plakater med det tema med bladet.

Email Hjemmeside 27-05-2015

Steffen Gerdes

Hej Henning.

Dit indlæg med Queen er fra nr. 24 fra 1991.

Email 18-05-2015

Peer Skovlund Hansen

Tegneserier Søges:Den Lille Splint: 8,11,12,13,15 og opefter.Nogen der kan hjælpe?

Email 26-04-2015

Steffen Andersen

Endnu en god handel, hurtig, effektiv og med den sædvanlige gode service samt en hyggelig korrespondance.

Email 20-04-2015

Thomas H

Jeg fik fin service fra Henning. Da jeg ikke havde handlet med Henning før var jeg glad for at se at alt var fint pakket ind og som efter aftale. Mange tak!

Email 12-04-2015

Steffen Andersen

Jeg har lige købt næsten 30 Basse-bøger/blade og et par Rødøje bøger.

Super service, hurtig levering, god emballering og fin overensstemmelse mellem kvalitet/stand og pris.

Det bliver nok ikke sidste gang vi handler.

Email 12-04-2015

Kasper Froberg

Jeg handlede med Henning i starten af måneden og det var en rigtig god oplevelse, min tegneserie ankom til England pakket rigtig godt og i god stand.

Email 31-03-2015

Beinir Simonnsen

Hej jeg har lige haft en handel med Henning om Fantomet blade de er ikke kommet til


Færøerne hvor jeg bor men de kommer sikkert snart. Tak for handel :)

Email 27-03-2015

John

Hej har netop afsluttet min første handel med Henning, og må sige at jeg er meget tilfreds. Bladene var i god kvalitet og pakket forsvarligt ind.

Email 27-03-2015

Henrik Mikkelsen

Fedt med sådan en side fyldt med lækkerier – og så er der også rigtig god service og en sikker levering. Tak, Henning. Mvh. Henrik

Email 07-03-2015

Emil

God handel med Ninja Turtles-blade. Afsendt hurtigt. Tak for handlen.

Email 07-02-2015

Baard Zakariassen

Henning ga meg kjempegod hjelp, og klarte å skaffe til veie gamle albums jeg har lett etter lenge, i perfekt og nær perfekt stand. Alt som beskrevet, og trygt levert.

Tusen takk for en god handel!

Email 31-01-2015

Linda Cervin

Så, Henning!

Nu er min Sølvpil samling komplet - YES! Super dejligt at handle med dig. Du er hurtig, billig, ærlig og altid klar til til at hjælpe dine kunder på bedste vis. Det har været en udsøgt fornøjelse. Held og lykke fremover med din unikke forretning. Mvh Linda

Email 28-01-2015

Malene

Tak for en god handel - en stor fornøjelse at handle med dig. Gode råd, stor viden, ærlig, billig, hjælpsom = vil varmt anbefale dig til andre. Jeg skulle bruge den ene tegneserie til bryllupsgave og jeg er sikker på det bliver et hit:)

Email 10-01-2015

Linda

Hej Henning!

Nu har jeg igen sat dig i sving med at opstøve nogle af de sidste blade jeg mangler i Sølvpil serien. Jeg er super imponeret af din "kamp-gejst" på mine vegne. TUSIND tak. Mvh. Linda

Del siden