Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email 03-01-2021

Rasmus Helbo

Hej Henning.

Tak for hurtig levering, rabat, god service og kvalitetsmæssigt meget flotte albums og blade, der overstiger min forventniing i forhold til din beskrivelse på hjemmesiden. Et par huller er blevet lukket og et par ældre udgaver i dårlig stand er lavet om til
konvolutter i upcyclingens hellige navn.

Jeg vil holde øje med siden fra tid til anden, for se om jeg kan få købt en ting i ny eller næ.


Skolen er lukket, familien er sendt i sommerhus, jeg skal arbejde og læse tegneserier de næste dage :)

Godt nytår til alle.

Mvh Rasmus

Email 20-07-2020

Lars Kjær

Dear HenningMany thanks for excellent service:

I ordered the comics to England and they arrived quickly and in excellent condition.

Email 14-07-2020

Remco

Goed beschreven producten, fijne ruime collectie.Prima service, perfect verpakt en snelle verzending. Erg tevreden met deze vriendelijke verkoper. Mange tak!

Email 12-07-2020

Henrik

Har nu handlet to gange. Begge gange med mere end 200 stk.

Fælles for hver gang er god, venlig og nem kommunikation samt rigtig gode priser og fantastisk stand på bladene bestilt.


Kan klart anbefales!

Email Hjemmeside 14-06-2020

Marco

Simpatica transazione fatta con personale simpatico ed amichevole, Grazie

Email Hjemmeside 02-05-2020

Peter Haslund

Priserne her er faktisk ret rimelige, og vurderingerne sobre. Jeg købte en bunke og da der viste sig en pudsig fejl ved et album byttede Henning til fejlfrit helt uden at kny. Anbefalet.

Email 03-02-2020

Morten

Det er altid en fornøjelse at handle her. Priserne er gode og standen på varerne har faktisk været bedre end forventet hver gang! Service-niveauet er helt i top: God kommunikation, hurtig afsending og seriøs indpakning. Kan kun anbefales! :)

Email 12-03-2019

Chris

Hurtig respons på henvendelser. Altid til at “snakke” priser med ved store køb. Sikker og hurtig forsendelse. Endda oplevet Henning eftersendte et blad uden beregning. Kan ikke sige noget negativt om nogen af mine handler med Henning. Altid top service.

Email 09-03-2019

Henrik

Det righoldige udvalg, den hurtige og sikre levering og ikke mindst den gode service gør, at man altid vender tilbage til Hennings side.

Email 10-01-2019

Chris

Kontaktede Henning lørdag om køb af tre årgange Anders And, men for sent til hans december tilbud. Henning lavede så bare et januar udsalg i stedet. Flot service.
Havde tre pæne årgange i hånden onsdag. Endda flere med indlæg i. Ydermere havde Henning tryllet lidt ekstra numre frem samt et nummer der manglede i en af årgangene.
God indpakning, hurtig respons, fornuftige priser og sendt med track & trace. Kan kun på det varmeste anbefale at handle med Henning. Top karakter her fra.

Email 07-06-2018

Anne-Mette

Har længe ledt efter en bestemt type pockettegneserier, som min søster havde i "gamle dage". Her fandt jeg dem - let, billigt og til en hurtig handel. Ren nostalgi til mig og søster. Takker mange gange!

Email 26-04-2018

Maria

Jeg takker for en god handel. Hurtig svartid, god og venlig service og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med min nye tegneserie :)

Email 15-03-2018

Lone

Hurtig svartid, hurtig leveringstid og tegneserien var som lovet stand. Tusind tak for handlen :)

Email 11-01-2018

Ivan

Hej Henning Januar 2018

Jeg købte 4 Tintin albums og var spændt på om de dukkede op og holte hvad du lover på hjemmesiden. Det gør de. Jeg er fuldt tilfreds med handlen og kan anbefale dig til andre interesserede købere.


Tak for handlen.Email 27-12-2017

Mette

Køb hos Henning

Stor og varm anbefaling til Henning. Julegaven blev reddet i sidste øjeblik pga af professionel og hurtig handel. Kan ikke sende varme anbefalinger nok. Tak Henning og godt nytår

Del siden