Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email 22-12-2017

Mette vanghøj

Hej Henning

Hvor kan jeg evt hente personligt- jeg er lidt sent ude med julegaven.... lige bestilt hos dig til afsending. Kun hvis du bor i nærheden kunne jeg måske komme og hente selv:))

Email 29-08-2017

Michael

Jeg har nu handlet hos Henning nogle gange og kan kun sige at alt er som lovet, god service og hurtig levering, meget tilfreds :-)

Email 22-08-2017

Jesper

Super tilfreds med mit køb. Henning var frisk på at handle, selvom jeg kun var interesseret i at købe eet enkelt blad, som var i flot stand.

Email 17-08-2017

Mogens Anderen

vil gerne kommentere den kompetente og hurtige handel. Alle aftaler overholdt .. ingen silnger i valsen og god venlig service. Jeg handler helt sikkert her igen

Email 30-07-2017

dennis m

har indtil videre lavet en handel med henning med basserne , det første køb blev fremragende ekspederet , er lige nu ved at købe ved ham igen , og det bliver nok heller ikke sidste gang

Email 01-07-2017

Lars K.

Har gennemført 2 handler med Henning, - og kan kun anbefale, at handle med ham. Hurtig levering, god indpakning, - og god service, - kan man forlange mere?

Email 23-06-2017

Finn Jørgensen

Har netop afsluttet en god handel med Henning, og blev ikke skuffet - de 2 Napalm blade var i meget flot stand!

Email Hjemmeside 31-05-2017

Space Fractal

Købte en del jumbobøger. Siden var dog ikke 100% updatereret. Småting dog. handel er perfekt og modtag dem i rigtigt god stand og godt pakket ind. Kan varmt anbefale at handle med ham.

Email Hjemmeside 30-05-2017

Jens

Kompetent håndtering og god værdi for pengene.

Email 14-05-2017

Susanne Vork

Hej HenningBare en kort besked for at sige stor tak for god, hurtig og meget hjælpsom service.

Jeg vil bestemt anbefale andre at købe hos dig - og selv vende tilbage når/hvis jeg får brug for flere tegneserier.Venlig hilsen

Susanne

Email 27-04-2017

Flemming

Hej Henning det er en fornøjelse at handle med dig.

Email 13-04-2017

Ole Mikkelsen

En stor positiv oplevelse at handle her på denne side. Alt fungerede perfekt og hurtigt, og jeg kan varmt anbefale at købe tegneserier her.

Email 16-02-2017

Lars Bo Lundorff

Bestilte 130 stk. basseblade og blev ringet op for lige at få afklaret et par småting. Fik pakken allerede 3 dage senere og det hele levede fuldt op til forventningerne.


Bladene var i superkvalitet. Ingen flænsede rygge, påskrevne navne eller klistermærker, og alligevel var prisen næsten mere end fair.

Jeg tøver ikke med at købe her igen (ja faktisk har jeg allerede nu planer om det).

Email 14-02-2017

Jesper Larsen

Rettede henvendelse ang. Basser-blade og fik svar med det samme. Bestilte 100 stk. Og modtog dem uden problemer. God kommunikation, kanon pris, kvaliteten af bladene helt i top. Absolut ikke sidste gang, jeg bestiller herfra. 😀

Email 29-01-2017

Katja

Tak for en fantastisk god handel!

Del siden