Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email 20-05-2014

Rikke

Det har været enormt nemt at handle med Henning. Bladene er blevet sendt promte og der har været en rigtig god service med salget - fem stjerner ud af fem :)

Håber du bliver ved med at finde og sælge tegneserier - jeg er bestemt klar til at handle igen :)

Email 14-05-2014

Linda Cervin

Hej Henning... Ja, så vendte jeg tilbage og handlede med dig igen. Hvorfor? Fordi du er hurtig og meget hjælpsom og er til at stole på.

Email 03-05-2014

tobias

Jeg købte en crash-pad og en kalkpose af Henning, af mærket Beal fra en uges tid siden. Har nu været i Kjuge, og den fungerer glimrende!
Jeg overførte penge, og Henning hentede sagerne samme dag.Fin fyr, fin service :-)vh

Tobi

Email 24-04-2014

Tomas

Hej Henning, tillykke med den flotte side - det er et godt stykke arbejde, du der har lavet - dem burde der være flere af... ;o)

Email 17-04-2014

fan2m1

Hurtig handel. Pænt blad. Henning kan varmt anbefales! Super sælger!

Email 07-04-2014

Linda

Hej Henning! Tusind tak for en rigtig god handel. Du har hjulpet mig meget med at finde tegneserier til mig - ud over al forventning - og du har hele vejen igennem været ærlig og redelig. TILLYKKE med din hjemmeside. Ud af 5 stjerner får du 5. Vi handles
ved igen.

Email Hjemmeside 30-03-2014

Birger Pedersen

Hej Henning. En flot side du her har fået op at stå. Ganske enig Qxl er et for dyrt sted at sælger tegneserier på. Så jeg håber du får stor succes her. Jeg vil følge dig og dine tilbud jævnligt. Tak for din mail til mig. Svarer på den en af dagene.

Email 28-03-2014

Michael

Tak for en god handel. super sælger :)

Email 26-03-2014

Lars Pedersen, Odense

Hej Henning, tak for en hurtig handel, det var flotte blade du sendte mig.

Email 26-03-2014

Kirsten Hansen

Hej Henning.Virkelig flot hjemmeside.

Må sige jeg hygger mig meget på din side og falder over flere blade som jeg læste som yngere.Jeg ser frem til flere blade, måske bliver det også til nogle køb senere hend. Dog skal jeg lige have styr på mine penge.MVH. Kirsten

Email Hjemmeside 23-03-2014

Alex de Blanck

Hej Henning

Fin side og godt lavet.

Har selv en hjemmeside jeg har betalt til i ti år men kan ikke finde ud af at lave det praktiske.

Godt gået og godt salg.

Alex

Email 20-03-2014

Winnie Schøndorff

Sjov idé.

Min mor solgte alle mine, da jeg flyttede hjemmefra - også mine Barbiedukker ;-) ØV.

Med den alder vi har nu - ja, så ville de jo næsten væren antikke!!!

Del siden